Alimenteaza-ti masina cu BOSCH si EXPOTEHNICA

La fiecare 500 de lei cheltuiti pe scule electrice si accesorii, BOSCH si SKIL,in magazinul Expotehnica, primiti cadou un card de carburant in valoare de 50 de lei.

Vezi scule BOSCH la promotie!

Masini de insurubat & gaurit 290 de produse in aceasta categorie

Alegeti categoria de produse:

  • Bormasini & Masini de gaurit si insurubat

    Expotehnica iti ofera o gama variata de produse de la cei mai mari producatori din domeniu. Fie ca vrei o bormasina cu percutie sau o masina de gaurit cu acumulatori, foloseste filtrele de categorie si poti alege in functie de producator ( Bormasina Bosch, bormasina Makita, etc. ), in functie de tipul de alimentare ( Bormasina cu acumulatori sau bormasina electrica ), sau in functie de aplicatia ta cea mai buna bormasina pentru bugetul tau.

  • Masini de insurubat si insurubat cu impact

    Foloseste filtrele pentru a-ti alege masina de insurubat, cunoscuta si ca surubelnita electrica, adecvata aplicatiei si bugetului tau. Fie ca alegi in functie de producator ( surubelnita electrica Bosch sau Makita ), de alimentare ( masina de insurubat cu acumulatori sau cu fir ) ori in functie de tipul insurubarii ( masina de insurubat cu impact sau cu insurubare simpla ), Expotehnica iti ofera cea mai variata gama de produse.

Showing 1 - 148 of 290 items
Showing 1 - 148 of 290 items