Alimenteaza-ti masina cu BOSCH si EXPOTEHNICA

La fiecare 500 de lei cheltuiti pe scule electrice si accesorii, BOSCH si SKIL,in magazinul Expotehnica, primiti cadou un card de carburant in valoare de 50 de lei.

Vezi scule BOSCH la promotie!

Service autorizat

Program

Service-ul nostru poate fi contactat de luni pana vineri intre orele: 08:00 si 17:00, dar si sambata intre orele 09:00 si 12:00

Contact

Numerele de telefon: 0731 - 036 350 / 0244 - 436 618
Email: service@expotehnica.ro

Despre dotari

Pentru a putea dezvolta parteneriate pe termen lung cu colaboratorii nostrii acordam o deosebita importanta activitatii de service in garantie si postgarantie pentru sculele si utilajele pe care le comercializam. Constatarile tehnice si reparatiile sunt efectuate in cadrul celor doua ateliere specializate: atelier utilaje/motoare termice si atelier scule electrice.

Despre personal

Personalul tehnic beneficiaza de pregatire de specialitate si participa periodic la specializarile organizate de producatori. Procedurile clare dupa care se desfasoara activitatea de service garanteaza un traseu optim al sculelor de la receptie, constatare, reparatie si pana la returnarea catre client.

Puncte forte

  • Pentru a veni in ajutorul clientilor nostrii constatarile tehnice se fac in maxim 48 de ore de la intrarea sculei in service, urmand ca reparatia sa fie efectuata in cel mai scurt timp de la primirea acordului de reparatie.
  • Acordam o importanta deosebita efectuarii unei diagnosticari tehnice corecte, care sa permita luarea, de catre client, a celei mai bune decizii privind acceptarea reparatiei sau achizitionarea unui produs similar nou.

Acces program de service

Acces iTell Service