Alimenteaza-ti masina cu BOSCH si EXPOTEHNICA

La fiecare 500 de lei cheltuiti pe scule electrice si accesorii, BOSCH si SKIL,in magazinul Expotehnica, primiti cadou un card de carburant in valoare de 50 de lei.

Vezi scule BOSCH la promotie!

Modalitati de plata

La EXPOTEHNICA poti sa platesti exact cum vrei tu!

Ramburs (plata la curier)

- Se platesc produsele cu numerar curierului care livreaza impreuna cu taxele de livrare incluse in valoarea facturii.

Ordin de plata

- Se genereaza o factura proforma si se trimite prin Email sau fax catre client pentru efectuarea platii.
- Produsele vor fi trimise clientului sau se pot ridica de la sediu nostru dupa ce avem confirmarea intrarii banilor in banca.
- Toate platile se vor face in contul S.C. EXPOTEHNICA SRL, IBAN : RO24 RNCB 0205 0103 1361 0001, deschis la BCR Ploiesti

Numerar

-Vrei sa vezi mai intai produsul sau poate doar sa ne faci o vizita? Atunci, poti ridica marfa direct din magazinul noastru din Ploiesti platind foarte simplu cu numerar.

Plata prin Card in Magazin - POS (doar in magazin/showroom)

- Se platesc produsele folosindu-se un card emis sub sigla Visa sau MasterCard prin intermediul terminalului POS din Magazinul nostru.
- Anumite carduri nu necesita introducerea PIN-ului (nu au acesta optiune activata), verificarea facandu-se de catre personalul Expotehnica.ro intre semnatura de pe chitanta si card.
- Se pot efectua plati la sediu prin POS cu cardul (personal sau al firmei). Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD.
- Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.